› Info › Zprávy › Potravinářství vloženo: 25. 04. 2024
Praha 25. dubna 2024 – V 15. ročníku soutěže o prestižní značku Regionální potravina Pardubického kraje vybírala hodnotitelská komise ze 128 výrobků od 27 místních výrobců. Mezi nominovanými produkty je například Sýr na gril od Diany Houdové z Farmy Apolenka a Čerstvá vejce od nosnic z volného výběhu Zdeňka Papáčka z Farmy pod Kuňkou. Soutěž probíhá ve všech krajích České republiky.
Celá informace ke stažení
Praha | Středočeský | Plzeňský | Jihočeský | Karlovarský | Ústecký | Liberecký | Královéhradecký | Pardubický | Vysočina | Jihomoravský | Zlínský | Olomoucký | Moravskoslezský
Agrární komora České republiky podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Česko. Creative Commons License. Tiskové a elektronické šíření informací z webových stránek Agrární komory České republiky je možné pouze s uvedením zdroje. Copyright © 2005-6 Agrární komora České republiky