- Agrární komora České republiky (AK ČR) byla zřízena zákonem. Sdružuje většinu podnikatelů v zemědělství, lesnictví a potravinářství, prosazuje a obhajuje zájmy svých členů, poskytuje poradenství a informační služby na celém území ČR. AK ČR od roku 1993 pomáhá zachovat tradiční kvalitu českého zemědělství. AKČR svým jednáním pomáhá rozvoji zemědělství a venkova České republiky.
« | Únor 2019 | » | |||||
č.t. | Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
5. | 1 | 2 | 3 | ||||
6. | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
7. | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
8. | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
9. | 25 | 26 | 27 | 28 |
14 | ukázka zápisu akce AK |
14 | ukázka zápisu akce škol |
14 | takto označený den se konají akce AK i akce škol |
Dnešní akce:
Dnes se koná 1 akce. přehled konaných akcí naleznete zde ›
Dnešní akce škol:
23. 02. 2019
![]() | 25,665 |
![]() | 22,662 |
![]() | 29,421 |
Z vaší IP již bylo hlasováno.
počet hlasů celkem: 955
Portál informující o suchu
Ministerstvo zemědělství ČR
Státní zemědělský a intervenční fond
Ústav zemědělských a ekonomických informací
FADN - Zemědělská účetní a datová síť
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
PGRLF a.s. | Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond
Státní veterinární správa České republiky
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Český statistický úřad
Lesy České republiky
Státní pozemkový úřad
Ministerstvo životního prostředí
Ministerstvo pro místní rozvoj
Ministerstvo zdravotnictví
6.12.2017 - Praktická pomůcka pro provozovatele faremních mlékáren a sektor řemeslného zpracování mléka v České republice.
Faremní a řemeslné zpracování mléka má v České republice velmi dlouhou tradici. Pro usnadnění orientace v legislativních požadavcích připravilo Ministerstvo zemědělství ve spolupráci se Státní veterinární správou a Svazem faremních zpracovatelů pro výrobce pomůcku a návod v podobě Příručky pro faremní a řemeslné zpracování mléka.
Hlavním cílem této příručky je poskytnout ucelený a přehledný souhrn legislativních požadavků v oblasti faremního zpracování mléka, zpracování mléka v podnicích s malým objemem výroby, v podnicích, využívajících tradiční výrobní postupy a řemeslné postupy výroby mléčných výrobků. Příručka obsahuje mimo jiné postup žádosti o registraci, případně schválení a registraci provozovatele, a uvádí také postup žádosti o udělení povolení využití některých požadavků v rámci flexibility a to jak na strukturální požadavky, tak na používané metody produkce.
Principy a návody v této příručce mají sloužit především jako základní a výchozí podklady k vypracování vlastních pravidel v oblasti výroby mléka a mléčných výrobků. Vzory je nutné přizpůsobit konkrétním podmínkám dané provozovny, ale i objemu a charakteru produkovaných výrobků.
Přílohy
Příručka pro faremní a řemeslné zpracování mléka (PDF, 1 MB)
zdroj: Ministerstvo zemědělství ČR »
článek hodnocen: 1x výsledná známka: 3.4
článek zobrazen: 364 lidem
Agrární komora ČR (AKČR) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Česko.
Creative Commons License.
Tiskové a elektronické šíření informací z webových stránek Agrární komory ČR je možné pouze s uvedením zdroje.
Agrární komora České republiky - AKČR - Copyright © 2005-2012
code WRS vyroba-www.cz